Baltic Sea Shuffle -seminaari 2021

Voiko Itämeren tilaa parantava liiketoiminta olla kannattavaa?

Vai onko vastuullinen liiketoiminta aina pelkkiä kuluja tilinpäätöksessä?

Voiko sijoittamalla hillitä ilmastonmuutosta? Mitä vastuullisesta sijoittamisesta tulee tietää? Miten start-up yritys edistää ilmastonmuutoksen torjuntaa?  Kuinka suuryritys pystyy ottamaan vastuullisuuden osaksi yrityksen DNA:ta?
Näihin kysymyksiin etsimme vastausta Baltic Sea Shufflen keynote-tapahtumassa, jossa kuulemme puheenvuoroja sijoittamisen ammattilaisilta start-up yritykseltä sekä myös suuryrityksen näkökulmasta. Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.
****
Tapahtuma järjestetään Helsinki Think Companyn tiloissa Meilahdessa osoitteessa Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki, 18.11. klo 17.30-19.30.

Seminaarin vahvistuneet puhujat

Sebastian Wikström

Sebastian Wikström

Toimitusjohtaja, Cooler Future

Sebastian Wikström on pitkän linjan finanssimaailman ammattilainen, joka on yhdistänyt henkilökohtaisen ympäristökiinnostuksen rahoitusalan osaamiseen.  Sebastian on työskennellyt mm. FIMissä ja Nordeassa, sekä toiminut yrittäjänä ja startup-sijoittajana. Kauppatieteiden lisäksi hän on opiskellut ympäristötieteitä. Tällä hetkellä Sebastian toimii Cooler Futuren toimitusjohtajana.

Mika Leskinen

Mika Leskinen

Sijoitusjohtaja, S-Pankki

Mika Leskinen on yli 15 vuoden kokemuksella yksi Suomen kokeneimmista vastuullisen sijoittamisen ammattilaisista. Mika oli IRRI-tutkimuksessa 2017 maailman TOP 50 ESG -vaikuttaja varainhoitajien kategoriassa. Mika on aktiivinen esiintyjä kotimaisissa ja kansainvälisissä vastuullisen sijoittamisen tapahtumissa. Hän on ollut mukana myös Kirkon eläkerahaston vastuullisen sijoittamisen toimikunnassa 2016–2020 sekä Finsifin hallituksen puheenjohtajana 2018. Mika on laajasti siteerattu ja lainattu mediassa ja tietokirjoissa.