Baltic Sea Shuffle -seminaari 2021

Voiko Itämeren tilaa parantava liiketoiminta olla kannattavaa?

Vai onko vastuullinen liiketoiminta aina pelkkiä kuluja tilinpäätöksessä?

Järjestämme kutsuvierastilaisuutena keskustelutapahtuman, jossa haemme uusia näkökulmia vastuullisen liiketoiminnan toteuttamiseen kannattavasti. Tarkoituksena on saada aikaan hedelmällistä keskustelua, josta jokainen saa omaan työhönsä ideoita ja inspiraatioita edistääkseen kannattavaa mutta vastuullista liiketoimintaa.

Vuoden 2021 keskustelujen pääteemat ovat hiilensidonta ja kiertotalous.

Hiilensidonnan alateemat ovat hiilensidonta arvoketjuissa ja hiilensidonnan liiketoimintamahdollisuudet.

Kiertotalouden alateemat ovat kiertomuovista uutta liiketoimintaa, ruokateollisuuden sivuvirroista uutta liiketoimintaa sekä ravinteiden kierrätyksen innovaatiot.
Lue lisää roundtable-tapahtumasta.

 

Voiko sijoittamalla hillitä ilmastonmuutosta? Mitä vastuullisesta sijoittamisesta tulee tietää?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme vastausta Baltic Sea Shufflen keynote-tapahtumassa, jossa kuulemme puheenvuoroja vastuullisuustyön konkareilta ja vastuullisen sijoittamisen ammattilaisilta start-up yritykseltä sekä myös suuryrityksen näkökulmasta.

Puhujiksi ovat vahvistuneet Cooler Futuren toimitusjohtaja ja pitkän linjan finanssimaailman ammattilainen Sebastian Wikström, Pauligin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Lea Rankinen sekä yksi Suomen kokeneimmista vastuullisen sijoittamisen ammattilaisista, S-Pankin sijoitusjohtaja Mika Leskinen.

Itämerihaasteen vuosiseminaari järjestetään aamupäivällä 18.11.2021

Itämerihaasten valtakunnallinen seminaari on vuosittainen tapahtuma, jossa nostamme esiin verkostokumppaneiden Itämeri-työta. Itämerihaaste on Helsingin ja Turun kaupunkien yhteinen aloite, jonka verkostoon on liittynyt jo 315 organisaatiota Suomesta ja muista Itämeren maista.