Baltic Sea Shuffle

Ideoita ja työkaluja kestävään sekä taloudellisesti kannattavaan liiketoimintaan ympäristön hyväksi – yhdessä!

Vuonna 2022 tapahtuma järjestetään ke 2.11. klo 12:00-15:30, paikkana Viking Line M/S Gabriella, Katajanokan satama.

Yritystoiminnan vaikutukset heijastuvat suoraan ympäristöön ja Itämeren tilaan

Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää kolmatta kertaa yritysmaailman vaikuttajille suunnatun vastuullisuustapahtuman Baltic Sea Shuffle. Tapahtuma kokoaa yhteen eri alojen asiantuntijoita, start-upeja sekä rahoittajia, tavoitteenaan verkostoida yrityspäättäjiä keskenään ja saada aikaan vaikuttavaa keskustelua ympäristön tilaa parantavien innovaatioiden edistämiseksi. Viime vuonna roundtable-keskustelut keräsivät paikalle 50 valikoitua yritysvaikuttajaa.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani tänä vuonna on Viking Line. Tilaisuus järjestetään 2.11. klo 12:00-15:30 M/S Gabriella-laivalla Katajanokan satamassa (HUOM: laiva ei poistu satamasta). Tilaisuus koostuu verkostoitumishenkisistä roundtable-keskusteluista maittavan buffet-lounaan merkeissä ja mielenkiintoisista keynote-puheenvuoroista. Puhujina tilaisuudessa ovat S-Pankin Chief Investment Officer Mika Leskinen, jonka aiheena on ”Biodiversiteetti ja EU:n taksonomia sijoittajakenttään vaikuttavina tekijöinä” sekä Työ- ja elinkeinoministeriön neuvotteleva virkamies Petra Tarjanne. Tilaisuuden avaa Viking Linen vastuullisuuspäällikkö Dani Lindberg. Lipun hinta 25€ sisältää verkostoitumislounaan ja laadukkaan ohjelman. 

Tapahtuman järjestää Keskuspuiston Nuorkauppakamari, joka on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto ja yksi pääkaupunkiseudun suurimmista nuorkauppakamareista.

Keskuspuiston Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää työelämä- ja johtajuustaitojaan, vaikuttaa yhteiskuntaan ja rakentaa ammattirajat ylittäviä verkostoja. 

Lue lisää Keskuspuiston toiminnasta.